Minden most kezdődik el

 2011.09.27. 21:03

Sok pasim volt már. Ha neked az öt a sok, akkor nagyon sok.

Nem gondolom azt, hogy csak a srácok bújhatnak ágyba a csajokkal kötetlenül és büntetlenül, minden ilyen nő pedig ribanc. Szó sincs róla. Mindenkinek jár a tapasztalat- és örömszerzés lehetősége, korlátlanul. Sok csaj ki is használja, sokan meg lekurvázzák őket. Én azt mondom, amíg kizárólag független (vagy magukat függetlennek hazudó) pasikkal bújik ágyba egy szintén független nő, az tök rendben van. Maximum nem dicsekszünk el vele. Persze a pasinak azt is szabad, de nekünk csajoknak legyen tartásunk.

 

Szóval elvileg van tapasztalatom a szex és a kapcsolatok terén, azonban még így is sokszor nehézségekbe ütközöm, ha a saját párkapcsolatomról van szó. És ha már így van, igyekszem kívülről szemlélni a dolgokat, kielemezni és megérteni mi miért történik egy nő és egy férfi között. Mostantól itt meg is osztom mindenkivel a tanulságokat, kétségeket. Ti pedig, ha okosak vagytok, más kárán tanultok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zurzavarazeletem.blog.hu/api/trackback/id/tr613261142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása